U kunt bij Innana Moments of Beauty terecht voor diverse lichaamsmassages (ladies only).  Wetenschappelijk onderzoek ondersteunt het bewijs dat massage een uitstekende manier  is om zowel de lichamelijke als psychische gezondheid te bevorderen. Massage heeft een ontspannende werking en brengt lichaam en geest in balans. Een massage is een weldaad voor iedereen!

 

Een regelmatige massage biedt echter veel meer voordelen:

• Het immuunsysteem wordt versterkt waardoor je minder snel ziek wordt

• Het zorgt voor een betere doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd

• Het bevordert de aanmaak van het gelukshormoon Serotine en Endorfine

• Je krijgt meer energie en soepele spieren

• Het stresshormoon Cortison neemt af waardoor slaapproblemen en stress aanzienlijk verminderen

 

Als gediplomeerd masseur adviseer ik u graag bij de keuze van uw massage.

 

Vrouwen in de overgang

Slaapstoornissen, vermoeidheid, stemmingswisselingen, depressies, hoofdpijn, veranderde spijsvertering, slechte concentratie, het zijn allemaal klachten waar je als vrouw in de overgang mee te maken kunt krijgen. Als u regelmatig een massage ondergaat biedt dit een goede ondersteuning gedurende deze periode waarbij uw klachten aanzienlijk verminderen.

Ondanks dat massage de gezondheid bevordert kunnen er redenen zijn waardoor u niet, of  gedeeltelijk niet, gemasseerd mag worden. Heeft u interesse in een massage controleer dan altijd eerst de contra-indicaties om teleurstelling te voorkomen. Overleg bij twijfel altijd met uw behandelend arts vóór u een afspraak voor een massage maakt. Zo nemen we géén enkel risico voor uw gezondheid.

Naar onze gezichtsmassages...

Rug - nek - schoudermassage

Rug- nek- en schouderklachten zijn een veel voorkomend probleem. De klachten ontstaan vaak door stress, een verkeerde houding tijdens het werk, slaapproblemen, het veelvuldig gebruik van de mobiele telefoon enz. enz. Daarnaast zijn ook hoofdpijnklachten vaak het gevolg van gespannen spieren in nek en schouders.  Door een massage wordt de doorbloeding gestimuleert en vermindert de spanning in de spieren waardoor uw klachten afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.

Deze massage is ook aan te vullen met een complete lichaamsmassage.

Lichaamsmassage

Een ontspannende massage waarbij gewerkt wordt met warme olie.De massage wordt afgestemd op de behoefte van de clïent op dat moment en is vaak een combinatie van meerdere massagetechnieken.

Vlinder massage

Vlinder massage is een zeer ontspannende en zachte massage van de rug, die zowel op de blote huid als over dunne kleding gegeven kan worden.

Cupping massage

Cupping vindt haar oorsprong in het verre China en werd volgens de oudste verwijzingen gebruikt als geneeswijze. Eén van de redenen om cupping te gebruiken was het verwijderen van gif uit de huid nadat men was gestoken of gebeten door bijvoorbeeld een slang. Later werd ontdekt dat met de cupping methode de bloedsomloop werd gestimuleerd en afvalstoffen sneller uit de bloedbaan konden worden verwijderd. Daarnaast wordt de aanmaak van histamine en endorfine in gang gezet. Het is een zeer ontspannende massage waarbij we siliconen cups gebruiken.

Bamboe massage

Bij deze massage uit Azië draait het om pure ontspanning en beleving en  staan de vijf elementen: hout, vuur, aarde, water en metaal centraal.. De Chinezen hebben eeuwen geleden al verbanden ontdekt tussen deze elementen en massage met bamboe. De bamboe stokken vormen een verlengstuk van de handen en daardoor kan er een bepaalde druk worden uitgeoefend. Door deze technieken heeft de massage een dieper effect en kunnen spierstijfheden en knopen worden verminderd wat zorgt voor een volledige ontspanning en  stress en vermoeidheid verdwijnt.

Tarieven lichaamsmassages:

30 minuten      € 29,50

45 minuten      € 42,50

60 minuten      € 55,00

90 minuten      € 75,00

Holistic pulsing

Ons lichaam bestaat uit ca. 70% water. Het is belangrijk dat dit kan stromen. Door opgebouwde spanningen kunnen blokkades ontstaan die je kunt vergelijken met een stapel stenen in een rivier. Holistic Pulsing herstelt deze blokkades waardoor het water beter kan stromen en organen beter functioneren. Zelfs de lichaamsritmes van het hart, ademhaling, lymfestelsel, spijsvertering en de spieren worden hierdoor positief beïnvloed. Holistic Pulsing is een manier van helen waarbij  het lichaam op een zachte en ritmische manier in beweging wordt gebracht.  Als er op een plek op het lichaam een (im)puls wordt gegeven, gaat deze als een golfbeweging door het hele lichaam. Het werkt van top tot teen en in dieperliggende spieren, de gewrichten en organen. De bewegingen worden vloeiend aaneengeschakeld en gaan van subtiel zacht tot stevig ritmisch. Hierdoor kan een diepe ontspanning van lichaam en geest bereikt worden en wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam weer in werking gesteld. Een unieke ervaring. Tijdens deze massage ligt de clïent gekleed op de behandeltafel.

"Even ontspannen en genieten van een heerlijk verwenmoment!"