Bij Innana Moments of Beauty kunt u terecht voor diverse behandelingen van, onder andere,  een reinigende basisbehandeling tot een luxe liftende behandeling. Ook zijn we gespecialiseerd in acné behandeling en diverse gezichtmassages.

Als gediplomeerd schoonheidsspedcialiste werk ik met de top producten van LeviSSime.  De producten zijn resultaatgericht; verzorgen én  beschermen uitstekend. Ze hebben het ISOC keurmerk,  bevatten de hoogste concentratie werkzame stoffen (‘Alta cosmetica) en zijn vrij van parabene en parafine. De producten worden ontwikkeld en getest op vrijwilligers in eigen laboratorium, in samenwerking met de universiteit van Valencia. Er wordt niet op dieren getest.

Heeft u last van huidproblemen zoals acné/rosacea, littekens, couperose, pigmentvlekken, een vale of verslapte huid, donkere kringen/wallen onder de ogen?

Maak dan eens een afspraak voor een behandeling op maat.

Tijdens de behandeling wordt altijd gebruik gemaakt van een ampul met een hoge dosering werkzame stoffen en wordt de massagecreme speciaal voor u op maat samengesteld.

 

Vrouwen in de overgang

Naarmate men ouder wordt verandert er veel in de hormoonhuishouding bij vrouwen.  Zo wordt er minder oestrogeen aangemaakt, vermindert de hoeveelheid collageen en elastine waardoor de huid verslapt en er rimpels ontstaan. Ook is de huid steeds minder in staat om vocht vast te houden. Er worden minder nieuwe huidcellen aangemaakt waardoor de huid dunner wordt en de rimpels verergeren.

Een goede, en dagelijkse verzorging van uw huid met speciaal op uw huid afgestemde producten is belangrijk om veroudering tegen te gaan. Het zorgt o.a.  voor een  goede vochtbalans waardoor rimpels minder snel zichtbaar worden. Een  mooie en stralende huid en er jong en fris uitzien, dat wil toch iedereen!

Gezichtsbehandelingen:

Een gezichtsbehandeling bestaat uit: reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage, ampul, masker, dag-en of nachtcreme.

Basisbehandeling     € 49,95

Een behandeling geschikt voor alle huidtypes. Exclusief epileren.

Basis plus  behandeling     € 59,50

Basis aangevuld met Cold Fluid voor verbetering van de stofwisseling

Sensiplus behandeling     € 62,50

Speciale behandeling voor de droge en gevoelige huid. De producten bevatten waardevolle natuurlijke ingrediënten waardoor de roodheid vermindert, het vochtgehalte van de huid verhoogt en de huid egaliseert.

Anti-Aging

Huidveroudering is een natuurlijk proces dat ontstaat onder invloed van diverse factoren zoals leeftijd, roken, zonlicht, stress, slechte voedingsgewoontes en hormonen. We kunnen de effecten van het verouderingsproces niet tegen gaan maar wel vertragen.

Het is belangrijk dat de behandeling bij de schoonheidsspecialiste ondersteund wordt door speciaal voor uw huid geadviseerde producten voor thuisgebruik. Alleen dan kunt verzekerd zijn van een goede huidverzorging met een optimaal resultaat.

Pure White 2 behandeling    € 65,00

Speciale behandeling voor vermindering van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, egaliseert acné- littekens, verfijnt het huidreliëf, verstevigd de huid en stimuleert de celregeneratie.

Luxe lifting  behandeling   € 67,50

Tijdens de behandeling gebruiken we uitsluitend producten met een vochtherstellende en liftende werking: het Dualift serum en een extra ampul met hoge dosering werkzame stoffen.

White Diamond Super plus behandeling    € 69,50

Een luxe, liftende behandeling voor een rijpere huid met een milde fruitzuurpeeling. We gebruiken de producten van de luxe White Diamond/Longevity lijn, de Tensoactive ampul het Dualifserum en het collageen plus masker.

Acné behandeling

Acné is een medische term voor jeugdpuistjes. Dit zijn kleine ontstekingen in en om de talgklieren. Bijna iedereen krijgt hier in de puberteit mee te maken wanneer de huid onder invloed van hormonen diverse veranderingen ondergaat. Soms is het maar een enkel puistje maar in andere gevallen kan de huid zo extreem reageren dat het zelfs psychische klachten kan veroorzaken. Voor een effectieve behandeling van acné zijn altijd meerdere behandelingen noodzakelijk in combinatie met de dagelijkse verzorging thuis.

 

Jeugd t/m 18    € 35,00

Intensieve reinigende behandeling zónder massage

Acné behandeling     € 55,00

Voor een acné huid met of zonder ontstekingen.

Voor een effectieve behandeling van acné zijn altijd meerdere behandelingen noodzakelijk in combinatie met dagelijkse verzorging thuis. We stellen hiervoor samen een persoonlijk behandelplan op voor 3 maanden.

Gezichtsmassages

Zou u graag eens een massage willen ondergaan maar vindt u een lichaamsmassage net een stap te ver? Kies dan eens voor een van onze gezichtsmassages. Welke massage u ook kiest, u gaat heerlijk ontspannen weer naar huis.

Gezichtsmassage Innana

Een heerlijk ontspannende massage van gelaat- hals- en decolleté met een speciaal voor het gezicht ontwikkelde olie.

Gezichtsmassage Moments   60 minuten

Een combinatie van 2 verschillende massages afgestemd op de wensen van het moment. Incl. reiniging en een masker.

Cupping gezichtsmassage

Cupping massage heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggend weefsel. Het verstevigt de huid, verbetert en verzacht littekens, geeft een diepe ontspanning en vermindert de dagelijkse stress. De bloedcirculatie wordt verhoogd en de lymfe gestimuleerd waardoor afvalstoffen worden afgevoerd.

Hot - cold - stone massage

Tijdens deze massage wordt u afwisselend gemasseerd met de handen en warme stenen. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen met een paar drukpunten bij het gezicht en decolleté waardoor niet alleen een diepere ontspanning ontstaat, maar het stimuleert ook de  bloed- en lymfstromen. Doordat de  afvalstoffen sneller afgevoerd worden,  kunnen blokkades in spierweefsel sneller  oplossen waardoor je heerlijk ontspannen wordt. Zeer geschikt bij spanningen, spierproblemen en stress.

Japanse gezichtsmassage

Japanse gezichtsmassage is een unieke massage en bestaat uit verschillende technieken. Tijdens deze massage worden de drukpunten en de meridianen(energiebanen) gestimuleerd en wordt u van schouder tot kruin gemasseerd. Door deze behandeling kunnen bepaalde gezichtsproblemen behandeld worden zoals bijv. het verminderen van hoofdpijn of migraine en het voorkomen én verminderen van fijne lijntjes en rimpels.

Tarieven gezichtsmassages:

30 minuten      € 29,50

45 minuten      € 42,50

60 minuten      € 55,00

"Even ontspannen en genieten van een heerlijk verwenmoment!"