U heeft het ongetwijfeld ook wel eens meegemaakt: een gezellige vakantie, heerlijk eten en drinken en weinig beweging met als gevolg dat de kilo’s eraan vliegen. Als je dan niet meteen actie onderneemt sluipen er steeds meer kilo’s aan en ben je de controle over je gewicht totaal kwijt.

Bent u in de overgang? Heeft u problemen met gewichtstoename, een  verstoorde hormoonbalans, emotie-eten, een verminderde weerstand of lichamelijke klachten?  Onze  persoonlijke en deskundige begeleiding helpt u weer op weg naar een beter gewicht en een gezondere leefstijl.

Innana Moments of Beauty volgt de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Deze richtlijnen zijn gebaseerd op de huidige stand van de wetenschap en zijn de leidraad voor een gezonde voedingspatroon.

Wij zijn aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). De begeleiding wordt door veel zorgverzekeraars vergoed uit de aanvullende verzekering (zie uw polis) en is niet van invloed op uw eigen risico.

Voedingsadvies

Op een gezonde- én verantwoorde manier afvallen of aankomen, met blijvend resultaat is alleen mogelijk wanneer je bereid bent je voedingsgewoontes aan te passen. Je volgt géén dieet maar verandert je leefstijl. Dat kost tijd.  Veel mensen  zijn er van overtuigd dat ze gezond en verantwoord eten maar helaas is de werkelijkheid anders. We weten vaak wel wat gezond is maar om het ook dagelijks toe te passen blijkt tocht echt niet zo eenvoudig. Stress, een verstoorde hormoonbalans, te veel of te weinig eten, verdriet, onvoldoende beweging, een dieetverleden met géén of slechts tijdelijk resultaat, weinig tijd en onvoldoende rust zijn allemaal factoren die er voor kunnen zorgen dat we vaak minder gezond eten. Hierdoor worden we ongemerkt steeds een beetje zwaarder.

Werkwijze

Kennismakingsgesprek 15 minuten: Gratis.

Gedurende een vrijblijvend kennismakingsgesprek informeer ik u over de mogelijkheden. Daarna maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Intakegesprek  60 minuten

Tijdens het intakegesprek wordt u gewogen en wordt uw  lichaamsgewicht, spiermassa, vetpercentage, vochtpercentage,  BMR  en BMI  gemeten. Daarna volgt de lichaamslengte- en omvangmeting

 

Na de metingen ontvangt u een vragenlijst waarmee we zoveel mogelijk informatie verzamelen over uw gezondheid,  voedingspatroon en leefstijl zodat er een  duidelijk beeld ontstaat van de huidige situatie. Daarna geef ik uitleg over het voedingsdagboek dat u gedurende 7 dagen gaat bijhouden zodat u een goed inzicht krijgt in uw huidige voedingspatroon.

 

Vervolgconsult  30 minuten

Nadat u het voedingsdagboek heeft ingevuld komt u voor een consult en bespreken we hoe het is gegaan en vullen we de eventueel ontbrekende informatie aan zodat ik het kan gaan berekenen. Aangezien het berekenen van het voedingsdagboek veel tijd in beslag neemt zal ik dat op een later tijdstip doen.

 

Persoonlijke voedingsanalyse 60 minuten

In dit gesprek bespreken we de uitkomsten van het voedingsdagboek, de calorieën, vetten, koolhydraten enz. enz.  Wat is goed en wat kunnen u  verbeteren.  Vervolgens krijgt uw persoonlijke voedingsanalyse én een aangepast dagmenu mee naar huis waarmee u direct thuis aan de slag kunt.

 

Vervolgconsulten

Om het gewenste doel te behalen is het belangrijk dat u regelmatig komt voor een vervolgconsult waarin we u wegen en meten en de resultaten zichtbaar worden. We bespreken eventuele problemen en, indien nodig kunnen we de doelen bijstellen. U volgt géén crashdieet maar leert om oude eetgewoontes en patronen te doorbreken en bewuster te eten. Dankzij de Persoonlijke begeleiding,  beweegadvies en de inzet van diverse motivatietools zijn er al mooie, en blijvende resultaten bereikt.

Stap voor stap op weg naar een gezondere leefstijl voor het hele gezin.

Tarieven

 

Startpakket basis:

Intakegesprek, anamnese, voedingsanalyse, wegen en meten

5 x consult

 

Aanvullend pakket op basis

5 x consult à 30 min.

6 x weegconsult à 15 min.

 

Eenmalig voedingsadvies, anamnese, wegen, meten,

bespreken voedingsdagboek inclusief voedingsadvies

 

Consult 30 min.

 

Weegconsult + kort advies

 

€ 245,--

 

 

 

 

€ 135,--

€   75,--

 

 

€ 150,--

 

€   32,50

 

€   15,--

Maxuvite trainingsprogramma

Het Maxuvite trainingsprogramma heeft een hele intensieve werking en is voor vele doeleinden inzetbaar.

Met minimale inspanning een optimaal resultaat behalen bij:

hogere vetverbranding, aanpak van cellulitis, versteviging en verbetering van de huid, snellere afvoer van de afvalstoffen, spierversterking, verbeteren van conditie, slankere billen en benen, massage, etalagebenen, hielspoor en goede voorbereiding op een actieve vakantie.

 

 

 

Proefbehandeling*

Kuur van 20 behandelingen incl. short en creme's

Vervolgkuur 20 x

Vervolgkuur 30 x

Short

Minerale creme

Energy creme

Cooling gel

Voor een optimaal resultaat is een kuur van  2 á 3 trainingen per week  nodig.

Daarna is zijn 1 á 2 trainingen per week voldoende om het resultaat te behouden.

*wordt verrekend indien men een kuur afneemt

 

€   25,--

€ 350,--

€ 200,--

€ 285,--

€   42,50

€   32,50

€   32,50

€   32,50